Next

Emisioni Papirus, romani Katedralja pa kryq nga Gezim Aliu, RTV 21-Ariana Çaka
Autore: Ariana Çaka Kamera: Fidan Bajrami dhe Ergyl Daklani Montazhi: Gentrit Zogejani.
Author: Videoo Shqip
Views:
Duration: 18:32
Shtepia e bukur Ragip Mustafes - Promo - Abaz Krasniqi RTV21
Autore: Ariana Çaka Kamera: Fidan Bajrami dhe Ergyl Daklani Montazhi: Gentrit Zogejani.
Views:
Duration: 01:05
Promo e emisionit Papirus, me autorin Gezim Aliu-RTV 21, Ariana Çaka
Autore: Ariana Çaka Kamera: Fidan Bajrami dhe Ergyl Daklani Montazhi: Gentrit Zogejani.
Author: Videoo Shqip
Views:
Duration: 00:41
Shtepite e bukura te Kosoves - Emisioni 23 - Abaz Krasniqi RTV21
Shtepia ne fshatin Oshlan ne Vushtrri Autor: Abaz Krasniqi Kamera: Fidan Bajrami.
Views:
Duration: 14:09
jenita janet n ajun game goping XtraSeru RTV 21 07 14
Shtepia ne fshatin Oshlan ne Vushtrri Autor: Abaz Krasniqi Kamera: Fidan Bajrami.
Author: Remus Lupin
Views:
Duration: 05:26
jenita janet n ajun out door at jakcloth XtraSeru RTV 21 07 14
Shtepia ne fshatin Oshlan ne Vushtrri Autor: Abaz Krasniqi Kamera: Fidan Bajrami.
Author: Remus Lupin
Views:
Duration: 02:12
★ | SENZATIONAL! | DD DIRECT FULL | 21.IUL.2014 © OTV & RTV | L I V E | ★
SPECIAL PENTRU TOTI ABONATII MEI - FIFA WORLD CUP BRASIL 2014 TVR FULL HD TOATE MECIURILE INTEGRAL ...
Views:
Duration: 44:18
jenita janet perform jarang pulang XtraSeru RTV 21 07 14
SPECIAL PENTRU TOTI ABONATII MEI - FIFA WORLD CUP BRASIL 2014 TVR FULL HD TOATE MECIURILE INTEGRAL ...
Author: Remus Lupin
Views:
Duration: 02:27
jenita janet n ajun opening with 7teen band XtraSeru RTV 21 07 14
SPECIAL PENTRU TOTI ABONATII MEI - FIFA WORLD CUP BRASIL 2014 TVR FULL HD TOATE MECIURILE INTEGRAL ...
Author: Remus Lupin
Views:
Duration: 02:35
★ | SENZATIONAL! | EMIL STRAINU | 21.IUL.2014 © RTV | L I V E | ★
SPECIAL PENTRU TOTI ABONATII MEI - FIFA WORLD CUP BRASIL 2014 TVR FULL HD TOATE MECIURILE INTEGRAL ...
Views:
Duration: 18:22

Next